Η hoMed είναι ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 1995 στο σχεδιασμό και την υλοποίηση πρωτοποριακών υπηρεσιών υγείας σε τομείς όπως η επείγουσα εξωνοσοκομειακή ιατρική, η τηλεϊατρική κλπ.

Είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα και μια από τις λίγες παγκοσμίως που εφάρμοσε το σύστημα της νοσοκομειακής περίθαλψης κατ’ οίκον (hospital at home). Aνέπτυξε το πρωτοποριακό σύστημα κωδικοποίησης ιατρικού φακέλου IMPACT© και τα συστήματα ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης και διαλογής Frontis και Control Tower©. Κατασκεύασε τους ιατρικούς μηχανισμούς Archimedes® και Stand-a-Drip® (Διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας).

Για τις καινοτομίες αυτές έχει λάβει τιμητική διάκριση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (e-Europe Awards) και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον επιστημονικών ενώσεων από διάφορες χώρες. Οι πρωτοποριακές της υπηρεσίες έχουν προβληθεί σε διεθνή συνέδρια (Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Η.Π.Α., Αυστραλία, Ντουμπάι, Μαρόκο) και έχουν περιγραφεί σε επιστημονικά βιβλία στο εξωτερικό.

Στα 20 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας της έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από 100.000 ασθενείς και έχει συνεργασθεί στενά με τα μεγαλύτερα ιδιωτικά θεραπευτήρια.

Με σκοπό τη μεταλαμπάδευση της συσσωρευμένης γνώσης και εμπειρίας η hoMed διοργανώνει πολυάριθμα συνέδρια και εκπαιδευτικά σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια σε πληθυσμούς απομονωμένων περιοχών, οργανώνοντας ιατρικές αποστολές σε πολύ μικρά νησιά του Αιγαίου.

Οι υπηρεσίες hoMed σήμερα παρέχονται στην Ελλάδα στους νομούς Αττικής, Ιωαννίνων και Λαρίσης και υπάρχουν σχέδια ανάπτυξης σε άλλους νομούς της Ελάδας.

Στόχος της Homed είναι η συνεχής εξέλιξη των παρεχόμενων υπηρεσιών ώστε να συνεχίσει να παρέχει ύψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Εργαζόμαστε ακούραστα για καλύτερες, ταχύτερες, ασφαλέστερες
και αποτελεσματικότερες υπηρεσίες υγείας.